Eταιρικό προφίλ PDF Εκτύπωση

banner gia profil

Η εταιρεία ROLLER PACK ιδρύθηκε από τον Παρασκευά Σαραφίδη το 1984, σε συνέχεια της δραστηριότητάς του στο χώρο των αυτοκόλλητων ταινιών από το 1969 και είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο.

Χάρη στην υψηλή ποιότητα, τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, και κυρίως την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας έχουμε πετύχει τη συνεχή αύξηση του όγκου των πωλήσεων μας στην Ελληνική Αγορά και στο χώρο των Βαλκανίων.

Επιδίωξη μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων η οποία θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης στο τομέα των υλικών συσκευασίας. Η εταιρία μας φέροντας ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων της φροντίζει ώστε όλοι οι προμηθευτές μας να έχουν πιστοποίηση ISO 9001:2000.

Στα πλαίσια των στόχων μας εντάσσεται και η συνεχής αναζήτηση και ενημέρωση μας για όλα τα νέα προϊόντα στον τομέα της συσκευασίας προκειμένου να παρέχουμε τη δυνατότητα καλύτερης εξυπηρέτηση των πελατών μας και την κάλυψη του συνόλου των αναγκών τους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, μας επιτρέπει να απευθυνόμαστε σε μεγάλη γκάμα πελατών όπως βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εμπορικές εταιρίες, μεταφορικές εταιρίες, εταιρίες logistics, χρωματοπωλεία, χαρτοπωλεία, κλπ και το δίκτυο των πωλητών μας σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια μας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνουμε περισσότερο το υπάρχον μεγάλο πελατολόγιο μας.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλη την ποικιλία των προϊόντων μας, παρέχοντας λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Επιδίωξη μας είναι να ανανεώνουμε συνεχώς τη σελίδα μας με ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά.

roller pack rewinder machine packing tapes

 

 

 

Για τηλεφωνική επικοινωνία

210 96 20 413 

από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30 - 15:30

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση