Εκτύπωση

Μηχανισμοί Χειρός

OIKONOMIKH ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - «ΠΙΣΤΟΛΙ»
Οικονομική χειρολαβή συσκευασίας. Ελαφριά για εύκολη και ξεκούραστη χρήση. Ιδανική για όλους τους τύπους αυτοκόλλητων ταινιών συσκευασίας. Διαθέτει «φρένο», το οποίο ορίζει τη δύναμη της αντίστασης που θα φέρει κατά το ξετύλιγμα της αυτοκόλλητης ταινίας. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Μεταλλική χειρολαβή συσκευασίας. Ιδανική για όλους τους τύπους αυτοκόλλητων ταινιών συσκευασίας. Κατασκευασμένη από μέταλλο για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και επαγγελματική χρήση. Διαθέτει «φρένο», το οποίο ορίζει τη δύναμη της αντίστασης που θα φέρει κατά 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ «ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΣ»
Μεταλλική χειρολαβή συσκευασίας «σαλίγκαρος». Κλείνει στο εσωτερικό της την αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο εύχρηστη κι ανθεκτική, καθώς προστατεύει την ταινία από χτυπήματα και φθορές κατά τη διάρκεια της χρήσης της. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ TRANSFER
Χειρολαβή για αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως «transfer». Χρησιμοποιείται με το δικό της μηχανισμό, αφήνοντας στην επιφάνεια εφαρμογής μόνο την κόλλα. Με αυτό τον τρόπο κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο, καθώς δε χρειάζεται να αφαιρούμε εμείς μετά το σιλικονόχαρτ 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΕΚΤΥΛΙΞΗΣ STRETCH FILM
Οικονομική, πλαστική χειρολαβή εκτύλιξης εκτατής μεμβράνης χειρός (stretch film). Είναι πολύ εύχρηστη καθώς αποφεύγουμε με αυτόν τον τρόπο την τριβή του χαρτονιού στα χέρια μας, πετυχαίνοντας μεγαλύτερη ταχύτητα εκτύλιξης, χωρίς εγκαύματα στα χέρια. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...


ΤΣΕΡΚΟΕΡΓΑΛΕΙΟ
Χειροκίνητο τσερκοεργαλείο για πλαστικό τσέρκι πλάτους έως 13mm. Κατάλληλη για επίπεδα δεσίματα. Διαθέτει ειδικό μηχανισμό για το τέντωμα του τσερκιού και το κόψιμό του, καθώς τοποθετεί τον μεταλλικό συνδετήρα. 
Λεπτομέρειες προϊόντος...
  • «« Αρχή
  • « Προηγούμενη
  • 1
  • Επόμενη »
  • Τέλος »»


Εμφάνιση #  
Αποτελέσματα 1 - 7 από 7

Για τηλεφωνική επικοινωνία

210 96 20 413 

από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30 - 15:30

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση